Πως Λειτουργεί

Σκοπός αυτής της ενότητας είναι η περιγραφή των λειτουργιών του globaLikeme.

Όλες οι αναρτήσεις (posts), κατηγοριοποιούνται βάσει του δώρου που κληρώνει η εκάστοτε εταιρεία που πραγματοποιεί ένα διαγωνισμό. Οι κατηγορίες που ομαδοποιούνται τα posts είναι 7 και θα τις βρείτε όλες κάτω ακριβώς από το λογότυπο του globaLikeme.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Στην κατηγορία “Τεχνολογία” κατατάσσονται οι διαγωνισμοί που κληρώνουν τεχνολογικά δώρα, όπως κινητά, iPads, φωτογραφικές μηχανές, τηλεοράσεις κ.λ.π.
  • Στην κατηγορία “Ταξίδια” θα διαβάσετε όλους τους διαγωνισμούς που το δώρο τους είναι κάποιο ταξίδι
  • Στην κατηγορία “Μόδα” θα ενημερωθείτε για διαγωνισμούς που κληρώνουν ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ και γενικά ότι έχει να κάνει με τη γυναικεία, την ανδρική αλλά και την παιδική μόδα
  • Στην κατηγορία “Διασκέδαση” θα διαβάσετε όλους τους διαγωνισμούς που κληρώνουν δώρα ψυχαγωγίας και διασκέδασης όπως προσκλήσεις για θέατρο και κινηματογράφο, γεύματα σε εστιατόρια κ.α.
  • Στην κατηγορία “Διατροφή” αναφέρονται οι διαγωνισμοί που προσφέρουν δώρα τα οποία σχετίζονται με τη διατροφή μας
  • Στην κατηγορία “Υγεία και ομορφιά” περιλαμβάνονται διαγωνισμοί που προσφέρουν δώρα περιποίησης σώματος, καλλυντικά και διάφορα άλλα
  • Στην κατηγορία “Διάφορα” εντάσσονται οι διαγωνισμοί που κληρώνουν διάφορα δώρα άνω του ενός και που ενίοτε δεν κατατάσσονται σε άλλη κατηγορία

Υπάρχει και μια ειδική κατηγορία posts που ονομάζεται “Αφιερώματα”. Σε αυτή θα διαβάσετε αφιερώματα που γράφουν οι αρθρογράφοι του globaLikeme για διάφορα θέματα που αξίζει να αναφερθούν. Μπορεί να είναι για προϊόντα, μαγαζιά, πρόσωπα, ομάδες, μουσική, διασκέδαση κ.λ.π.

Πάνω ακριβώς από τις κατηγορίες και δίπλα στο λογότυπο του globaLikeme, στο οποίο πατώντας επάνω του σας επαναφέρει στην αρχική σελίδα υπάρχουν τρεις καρτέλες (tabs). Το πρώτο tab, είναι αυτό που διαβάζετε αυτή τη στιγμή και αφορά τον τρόπο λειτουργίας του site. Το δεύτερο, είναι το newsletter, στο οποίο θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας για να εγγραφείτε στην υπηρεσία, αλλά και να επιλέξετε όποια ή όποιες κατηγορίες διαγωνισμών εσείς θέλετε για να λαμβάνετε ενημερωτικά e-mails! Το τρίτο tab, αναφέρεται στην ταυτότητα του globaLikeme.

Μπαίνοντας μέσα στο post, θα διαβάσετε τα κείμενα των συντακτών μας για τους διαγωνισμούς ή τα αφιερώματα. Στο πάνω μέρος δεξιά υπάρχει η κατηγορία που εντάσσεται το συγκεκριμένο post, ενώ στο κάτω μέρος του θα βρείτε εκτός από το όνομα του συντάκτη, τα κουμπιά κοινοποίησης (share buttons) για Facebook, Google+ και Twitter, την ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού  και το κουμπί “FB Page” το οποίο πατώντας το σας πάει κατ’ ευθείαν στη facebook σελίδα του διαγωνισμού για να πάρετε μέρος, εάν πρόκειται για κάποιο διαγωνισμό ή στη facebook σελίδα ενός μαγαζιού, μιας εταιρείας, ενός προϊόντος ή ενός προσώπου, εάν πρόκειται για κάποιο αφιέρωμα. Μην ξεχνάτε ότι υπάρχει και διαθέσιμο RSS.

Επίσης, μπορείτε να κάνετε τα σχόλιά σας, να αφήνετε τα μηνύματά σας ή να μας λέτε τη γνώμη σας για όποιο post θέλετε, συμπληρώνοντας τα πεδία που βρίσκονται κάτω από κάθε post μαζί με τον κωδικό που θα αναγράφεται στο τελευταίο κουτάκι. Αν δεν σας είναι ευανάγνωστος ο κωδικός, πατήστε το κουμπί ανανέωσης που βρίσκεται ακριβώς δίπλα του για να δείτε τον επόμενο που θα σας είναι απόλυτα ξεκάθαρος.