Ποιοι Είμαστε

Γεια χαρά σε όλους!

Καλοσωρίζουμε όλους τους νέους και τους παλιούς globaLikers!

Σας παρουσιάζουμε το νέο διαδικτυακό χώρο του globalikeme.com! Το site των διαγωνισμών στο Facebook, που κάνει συνεχώς αισθητή την παρουσία του στον χώρο των on-line διαγωνισμών & των Social Media!

Το globaLikeme δημιουργήθηκε και ξεκίνησε με στόχο την ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού για όλους τους διαγωνισμούς που «τρέχουν» στο Facebook, μέσα από τα πρωτότυπα, ευχάριστα και καλογραμμένα άρθρα των συντακτών του, που αναρτώνται στις κατηγορίες του κάθε μέρα.

Όραμα και φιλοδοξία μας είναι η δημιουργία ενός εύχρηστου blog on-line διαγωνισμών με ξεκάθαρο και ουσιαστικό περιεχόμενο, με έξυπνα κείμενα και απλό τρόπο γραφής, έτσι ώστε να παρέχουμε σε όλους τους αναγνώστες μας, την ενημέρωση που χρειάζονται για να επιλέγουν και να συμμετέχουν άμεσα στους διαγωνισμούς που θέλουν!

Τα posts των διαγωνισμών κατηγοριοποιούνται ανάλογα με τα δώρα που κληρώνονται ενώ διάφορα “Αφιερώματα” για μαγαζιά, προϊόντα, παιχνίδια, μουσική κ.α. έχουν κι αυτά το δικό τους ξεχωριστό χώρο!

Το globaLikeme διαθέτει ειδική mobile έκδοση για να μπορείτε να το διαβάζετε απ’ το κινητό σας όπου κι αν είστε χωρίς να χάνετε κανένα διαγωνισμό και υπηρεσία Newsletter, μέσω της οποίας μπορείτε να επιλέξετε εσείς οι ίδιοι ποιες κατηγορίες σας ενδιαφέρουν για να λαμβάνετε ενημερωτικό email με τους τελευταίους διαγωνισμούς!

Κάντε “Like” στα posts που θα βρείτε στις σελίδες μας, αφήστε τα δικά σας σχόλια σε όσα σας αρέσουν, πείτε μας τη γνώμη σας και γίνετε κι εσείς μέλη της παρέας μας σε Facebook & Twitter.

Οι διαχειριστές και η συντακτική ομάδα του globaLlikeme, σας ευχαριστούμε για το χρόνο που περνάτε στις σελίδες μας και σας ευχόμαστε Καλή επιτυχία!

Stay tuned globaLikers!

so if you like it.. then globaLike it..

Επικοινωνία: info@globalikeme.com